İstanbul
DOLAR31.9818
EURO34.8472
ALTIN2243.6

Mehmet Yunus BAĞIŞLAR Kimdir?

Mehmet Yunus BAĞIŞLAR Kimdir?

1999 yılından beri medya sektörünün her alanında çeşitli görevlerde yer aldı. Meslek hayatına ilk olarak yerel bir televizyonda kameraman olarak başlamıştır. Daha sonraki dönemlerde birçok yerel ve ulusal medyada muhabir, görüntü yönetmeni, yönetmen, yapımcı vb. görevlerde yer almıştır. Aktif olarak günümüzde İSTSOFT Bilişim Şirketinin kurucu başkanlığı ile birlikte magazinhaber.com.tr ve yeniulus.com.tr internet haber sitelerinin genel yayın yönetmenliği görevlerine devam etmektedir.

Bilgisayar ve internet dünyasına olan merak ve ilgisi sayesinde bu alanda ilerlemeyi hedeflemiştir. İleri seviye PHP, HTML, CSS ve Photoshop kullanabilen, aynı zamanda birçok web projesinde yazılımcı, geliştirici ve yönetici olarak yer almıştır. Sosyal Medya alanında ise oldukça eskilere dayanan bir geçmişi bulunmaktadır. Ülkemizde son birkaç yıldır kullanılan sosyal medya ve sosyal medya iletişim araçlarını yıllardır etkin bir şekilde kullanmaktadır.

Şu anda pek çok kişi ve kuruluşa sosyal medya danışmanlığı hizmeti vermektedir. Çalıştığı kişi ve kuruluşlar arasında, herkesin yakından tanıdığı ünlü markalar ve isimler de bulunmaktadır. Birçok kurumsal işletme ve markaların sosyal medya danışmanlığında tercih edilen öncü kişiler arasında yer almaktadır.

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar