İstanbul
DOLAR31.9818
EURO34.8472
ALTIN2243.6

Beşiktaş'a yeni hoca !

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Beşiktaş'a yeni hoca !
Abone ol
Beşiktaş Yönetimi, yeni sezon planlaması amacıyla çalışmalarını hızlandırdı. Sportif Direktör Ceyhun Kazancı, Villas Boas ve Farke’yle pazarlıklarını sürdürüyor. Ek olarak sahip olunan yönetimde Şenol Güneş ismine negatif bakan çoğu yöneticinin de yeni sezonda Çebi’nin listesinde yer bulamayacağı konuşuluyor.

Siyah-Beyazlılar, Avrupa ve Süper Lig’den havlu atması ardından Türkiye Kupası’ndan da elenmelerinin ardındannda bu sezon hedefsiz kalmıştı. Son plan olarak ligi ikinci sırada tamamlayıp yeni sezonda Şampiyonlar Ligi’ne ön eleme turundan katılmayı amaçlayan Kara Kartal’da, Galatasaray karşısında alınan 2-1’lik derbi mağlubiyeti ardından bu plan da suya düşmek üzere... Şu anda lig ikincisi Konyaspor ’un 10 puan arkasında tespit edilen Beşiktaş ’ta yönetim, yeni düzenleme amacıyla butona bastı. Mevcut teknik direktör Önder Karaveli’yle yola devam etmeme kararı alan Siyah-Beyazlılar, yeni hocasını sezon bitmeden seçmeyi istiyor. Yabancı isimler konusu ile ilgili Beşiktaş Sportif Direktörü Ceyhun Kazancı, Daniel Farke ve Andre Villas Boas gibi Avrupa Futbolu’nun mühim isimleriyle görüşmelerini sürdürüyor. İki teknik adamın da yüksek maliyetlerini düşürmek amacıyla bir dizi çalışmada tespit edilen Kazancı, iki isimden birisi ile  el sıkışmayı amaçlıyor. 


Güneş, Araplar’ı bekletiyor

Yerli teknik direktör konusu ile ilgili ise Başkan Ahmet Nur Çebi’nin ajandasındaki listenin başında yer alan isim, Şenol Güneş’ten başka biri değil... Daha evvelce Beşiktaş’ta eş güdümlü çalıştığı Güneş’i takımın başına getirmeye olumlu bakan başkanın, sezon sonucunda yapılacak seçimde deneyimli teknik adama olumsuz bakan birkaç ismi yeni listesine almayıp, Şenol hocayı takımın başına getirmeyi hedeflediği konuşuluyor. Güneş’in de Arap Yarımadası’ndan yüksek maaşlı teklifler almasına karşın sezon sonunu beklediği ve Beşiktaş’ın teklifine göre geleceğini şekillendireceği öğrenildi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Meteorolojiden yine uyarı geldi !Önceki Haber

Meteorolojiden yine uyarı geldi !

Rusya-Ukrayna savaşında Türkiye detayı !Sonraki Haber

Rusya-Ukrayna savaşında Türkiye detayı !

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar