İstanbul
DOLAR31.9818
EURO34.8472
ALTIN2243.6

Nevzat Aydın tarafından kötü haber

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Nevzat Aydın tarafından kötü haber
Abone ol
Yemeksepeti işçileri, kendilerine ‘Nankör’ diyen Nevzat Aydın ile ilgili İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundu.

MedyaRadar'ın haberine göre düşük ücret zammı, zorlu çalışma koşulları ve esnaf kurye modeli dayatmasına karşı haftalardır eylemde olan Yemeksepeti kuryeleri, son olarak kendilerine ‘Nankör’ diyen Yemeksepeti'nin eski CEO'su Nevzat Aydın ile alakalı İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundu.

Nakliyat-İş Sendikası öncülüğünde Çağlayan Adliyesi'ne gelen Yemeksepeti işçileri 'Nankör sensin Nevzat Aydın' pankartı açtı.

Adliye önünde basın açıklaması yaşan Nakliyat-İş Genel Başkanı Ali Rıza KüçükOsmanoğlu, "Suç duyuruları başka illerde devam edecektir. Türk Ceza Kanunu'nun 117. ve 118. maddesine göre suç duyurusu yapılacaktır. Bir doğrultuda hakaret bir doğrultuda işten atma tehditi vardır" diye konuştu.

NE OLMUŞTU?

Son aylarda çalışan kuryelerin isyanı ve greviyle eş güdümlü adından sıkça söz ettiren Yemek Sepeti'nin eski CEO'su ve kurucu ortağı Nevzat Aydın, resmi sosyal haber hesabı Twitter'dan eski kurumuyla alakalı bir paylaşımda bulunmuştu.

İşçilere yönelik 'Nankörler' ifadesini beyaneden Aydın, Twitter'dan yaptığı paylaşımlarda şu sözlere yer vermişti:

"Benim hakkımda ne yazık ki gereksizce biraz çok atıp tutuluyor son vakitlarda. Ben Yemeksepeti'ni 7 yıl evvelce sattım ve oldukça bir vakit evvelce de yönetimini de bıraktım. Lütfen bu hususta şuurlu bir şekilde eleştirin ya da  tweet atın arkadaşlar.

Yönetim kurulu Delivery Hero'da aktif bir vazife değildir. Yakın bir vakitte o da düşecek zaten. Bu arada iyi ki Mert işin başında; bana kalsaydı ilk işim, o işi yavaşlatan nankörlerin tamamını göndermek olurdu.

Kopan yaygaranın nedeni ise; benim 3 yıl evvelce 'kuryeler de bunu hak ediyor' diyip 'onları da tıpkı hepimizin bulunduğu gibi kendi bordromuza alalım' diye ısrar etmemdir. Taşeron olarak hiçbir ekstra imkanları - örneğin özel sıhhat sigortası - olmadan çalıştırsak problem yoktu.

Bu bu husustaki son tweetimdi. İsteyen istediğine inanır."

Kaynak:Özel Haber


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Bengü'den flaş açıklama!Önceki Haber

Bengü'den flaş açıklama!

Mesut Özil'e verilen şans sona eriyor !Sonraki Haber

Mesut Özil'e verilen şans sona eriyor !

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar