İstanbul
DOLAR31.9818
EURO34.8472
ALTIN2243.6

Kim Jong Un öldü mü?

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kim Jong Un öldü mü?
Abone ol
Kim Jong Un öldü mü? CNN Internatıonal'ın Kim Jong-Un'un geçirdiği bir ameliyat sonrası durumunun kritik olduğunu açıklamasının ardından bu kez de Kuzey Kore Lideri Kim Jong Un'un öldüğü iddia edildi. İddialar üzerine 'Kim Jong Un öldü mü?' sorusu Twitter'da gündem oldu. Öte yandan, Reuters haber ajansına bilgi veren üç kaynağa göre Çin, Kuzey Kore lideri Kim Jong Un’un sağlığı konusunda tavsiyelerde bulunmak üzere Pyongyang'a uzman doktorlardan oluşan bir sağlık ekibi gönderdi.

ABD'de yayınlanan New York Post Gazetesi Kuzey Kore Lideri Kim Jong Un'un öldüğünü iddia etti. Sağlık durumu ile ilgili resmi bir açıklama yapılmayan Kim'in ölmesi durumunda yerine kız kardeşinin bakacağı biliniyor..

HONG KONG TELEVİZYONLARI DA ÖLDÜĞÜ İDDİA ETTİ

ABD basının yanı sıra Hong Kong televizyonları da Kim'in öldüğünü iddia etti.

KIM JONG UN ÖLDÜ MÜ? RESMİ AÇIKLAMA HENÜZ YOK

Kuzey Kore Lideri Kim Jong Un'un öldüğü iddiası sosyal medyada kısa sürede gündem olurken, Kim Jong Un'un durumuna ilişkin resmi açıklama yapılmadı.

CNN INTERNATIONAL AMELİYAT SONRASI DURUMUNUN KRİTİK OLDUĞUNU DUYURMUŞTU

CNN Internatıonal, Amerikalı bir yetkiliye dayandırdığı haberinde, Kim Jong-Un'un geçirdiği bir ameliyat sonrası durumunun kritik olduğunu açıklamıştı.

REUTERS: ÇİN, KUZEY KORE'YE SAĞLIK EKİBİ GÖNDERDİ

Reuters haber ajansına bilgi veren üç kaynağa göre Çin, Kuzey Kore lideri Kim Jong Un’un sağlığı konusunda tavsiyelerde bulunmak üzere Pyongyang'a uzman doktorlardan oluşan bir sağlık ekibi gönderdi. Çinli doktorlar ve yetkililerden oluşan heyetin Kuzey Kore ziyareti, Kim Jong Un’un sağlık durumuna ilişkin farklı kaynaklardan çelişkili bilgilerin gelmesinin ardından geldi. Reuter haber ajansı Çin heyetinin Kim Jong Un’un sağlığına ilişkin ne gibi bir mesaj verdiğini doğrulayamadığını aktardı. 

Kaynak:Mynet


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Çanakkale Boğazı tek yönlü transit gemi geçişlerine kapatıldıÖnceki Haber

Çanakkale Boğazı tek yönlü transit gemi...

'Asla bedeninize dezenfektan sokmayın'Sonraki Haber

'Asla bedeninize dezenfektan sokmayın'

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar